Yılbaşı Hediyesi: Burçlara Göre Skechers Modelleri

Yılbaşı Hediyesi: Burçlara Göre Skechers Modelleri

Yeni yıl için geri sayım başladı, bir yandan hediye telaşı da herkesi sardı. Yılbaşı hediyesi alma konusunda endişeleniyorsan, hediye seçimi için burçların rehberliğine başvurabilirsin. Hangi burç nelerden hoşlanır, hangi Skechers hangi burca göredir öğrenebilirsin. Elbette, en doğru seçimleri yaparak, yeni yıl dileklerini kullanışlı hediyelerle taçlandırabilirsin. 

Burçlara Göre Yılbaşı Hediyeleri 

Burçlara göre hediye seçmeden önce hangi burçların hangi tarihlere denk geldiğine dikkat etmen gerekiyor. Hediye alacağın kişinin güneş burcuna, yani doğum tarihine göre belirlenen burcuna göre seçim yapabilirsin. Eğer mümkünse, kişinin yükselen burcunu öğrenebilirsin. Biliyorsan, yükselen burç için önerilerimizi değerlendirebilirsin. Yükselen burç doğum saati üzerinden öğrenilebiliyor. 

Bir önerimiz daha var, eğer astrolojiyle daha yakından ilgilenen birine hediye seçeceksen, güzellik anlayışının kişinin doğum haritasındaki venüs gezegeninin yerleşimiyle ilgili olduğunu bilmelisin. Laf arasında kişinin venüsünün hangi burçta olduğunu öğrenebilirsen, bu burcun önerilerini de hediye alırken dikkate alabilirsin. İşte 12 burç ve burçlara özel yılbaşı hediyesi rehberimiz: 

Koç Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(21 Mart – 20 Nisan) Cesaretin, dinamizmin, aceleciliğin burcu olan koç burcu, hızlı kararları ve aksiyonlarıyla ünlü. Sen de koç burcu özelliği taşıyan sevdiklerine yeni sporları denemeleri için aksesuarlar alabilirsin. Adrenalin sporlarına merak besleyen koçlara, trekking ayakkabısı gibi outdoor etkinliklerinde kullanabilecekleri parçalar seçebilirsin. Yeniyi denemek için her an içinde cesaret bulacak koç burcu kadın ve erkekler için yılbaşı hediyesi alırken yenilikçi tasarımları, sezon trendi modelleri seçmekten çekinmemelisin. 

Burçlara Göre Yılbaşı Hediyeleri 
Burçlara Göre Yılbaşı Hediyeleri

Boğa Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(21 Nisan – 20 Mayıs) Rahatlığa düşkün ve sağlamlığı önemseyen boğa burçları, uzun ömürlü hediyelerden hoşlanıyor. Zevkleri için harcama yapmaktan kaçınmayan ve tercihlerini hep kaliteden yana kullanan boğa kadın ve erkeklerine, hediye almak için en doğru adres Skechers. Hafif ayakkabı modellerinden dilediğini seçerek, sevdiklerine konforu, kaliteyi ve uzun ömrü armağan edebilirsin. 

İkizler Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(21 Mayıs – 21 Haziran) Sosyal çevre ve hobilerini önemseyen ikizler burçları, takım sporlarına ilgi gösteriyor. Ayrıca her konuda bilgi sahibi olmaya, her sporu denemeye gönüllü olan ikizler burçları için kullanışlı ve fonksiyonel tasarımlara yönelebilirsin. Bir gün voleybol, bir gün yürüyüş yapmaya merak salan, her gün değişen zevkleriyle dikkat çeken kararsız ikizler için yılbaşı hediyesi olarak sweatshirtler, eşofman takımları alabilirsin. Şıklığı ve havalı görünümüyle dikkat çeken Skechers spor giyim ürünlerini onlar için seçebilirsin. Kendileri de dikkat çekmeyi seven ikizler burcu kişiler için Skechers’ın son moda ve kullanışlı tasarımları seninle. 

Yengeç Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(22 Haziran -22 Temmuz) Evde olmayı seven evcimen yengeçler, büyük ihtimalle en yakınlarının katılacağı bir ev partisinde yeni yılı karşılıyor. Yengeç burcu olan sevdiklerine hediye olarak evde yapabilecekleri sporlara yönelik hediyeler seçebilirsin. Bir yengeç için evde pilates, yoga veya kardiyo yapmasına yardımcı olacak aksesuarlar alabilirsin. Ev giysileri ve ev ayakkabısı seçeneklerini değerlendirerek ona en güzel yılbaşı hediyelerini tercih edebilirsin. 

Aslan Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(23 Temmuz – 23 Ağustos) Gösterişli, dikkat çeken, süslü tasarımlar, aslan burcunun ilgisini çekiyor. Öz güveniyle kendine hayran bırakan aslan burçları için tüm spotları üzerlerine çevirmelerini sağlayacak görkemli modellere yönelebilirsin. Skechers’ın D’lites serisi, onlara sevdikleri gösterişi cömertçe sunuyor. D’lites’ın sezon trendi tasarımları arasında, aslan burçlarının severek kullanacağı yılbaşı hediyelerini bulabilirsin.

İkizler Burcuna Ne Hediye Alınır? 
İkizler Burcuna Ne Hediye Alınır?

 

Başak Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(24 Ağustos – 23 Eylül) Mükemmeliyetçi başak burçları, yılbaşı hediyesinde de kusursuzu arıyor. Onları iyi tanıyarak, gerçekten zevklerini yansıtan hediyeler almaya özen göstermelisin. Başak kadın ve erkeklerinin özellikleri gereği temizliğe, düzene önem verdiğini bilmelisin. Onlar için en iyi hediye seçenekleri arasında beyaz ayakkabı modelleri başı çekiyor. Ayrıca organik kumaşları, vegan ayakkabıları da sağlığa düşkün başaklar için tercih edebilirsin. 

Terazi Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(23 Eylül – 23 Ekim) Estetik ve sanatsal zevki en yüksek burçlardan biri olan terazi burcu için tasarım detaylarında mükemmeli keşfetmelisin. Skechers’ın birbirinden şık ve modern tasarımları arasından sokak modasının seçkin örneklerini bulabilir, terazi burcu sevdiklerin için alabilirsin. Hava elementi burçlarından biri olan terazi burcu dolayısıyla kişiler, açık havada vakit geçirmeyi seviyor. Bu nedenle, Skechers’ın estetik sunan ve konforlu Go Walk ve D’Lux Walker yürüyüş serileri tam onlara göre.

Aslan Burcuna Ne Hediye Alınır? 
Aslan Burcuna Ne Hediye Alınır?

Akrep Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(24 Ekim – 22 Kasım) Sezgisel ve gizemli özellikleriyle dikkat çeken akrep burçlarının hobilerini, beğenilerini öğrenmek biraz zaman alıyor. Duygularını derinde yaşayan, beğenilerini laf arasında belli eden ve çoğunlukla direkt anlatmak yerine anlaşılmayı bekleyen akrepler için gizemli renkleri tercih edebilirsin. Siyah ve kırmızı renklerdeki giysi ve ayakkabıları onlar için seçebilirsin. Ayrıca sıcağı seven akrepler için içi yumuşacık astarlarla tamamlanan kışlık botlar, en iyi yılbaşı hediyesi seçeneklerini oluşturuyor. 

Yay Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(23 Kasım – 21 Aralık) Özgürlüğüne düşkün, entelektüel merakları yüksek, eğlenceli ve yeniliğe açık yay burçları, arkasında derin felsefeler bulunan sporlara merak salıyor. Örneğin hemen hemen her yay burcunun, yoga yapmayı sevdiğini fark edebilirsin. Onlar için spor taytlar, yoga matları, spor tişörtler en iyi yeni yıl hediyelerini oluşturuyor. Ayrıca rahatına düşkün ve harekete geçmekte zorlanan, hatta biraz tembel sayılabilecek yaylara, konforlu doktor terliği modellerinden satın alabilirsin.

Oğlak Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(22 Aralık – 19 Ocak) Paralarının karşılığını almak isteyen, tercihlerini hep akıllı alışverişten yana kullanan oğlak burcu kadın ve erkekleri için kaliteli spor kıyafet ve ayakkabılarını seçebilirsin. Toprak elementi burçlarından biri olan oğlak için toprak renklerinde seçimler yapabilirsin. Ayrıca, sporu da hayatlarında gerçekleştirilmesi gereken bir görev gibi yapmaya hazırlıklı olan oğlaklar için amaçlarını gerçekleştirmelerini sağlayacak ürünlere yönelebilirsin. Örneğin enerji dönüşü sağlayan sporcu ayakkabıları onlar için uygun olabilir. 

Kova Burcuna Ne Hediye Alınır? 

(20 Ocak – 18 Şubat) Teknoloji ve yenilik meraklısı kova burçları, özgürlüğü çağrıştıran her şeyi beğenmeye teşne. En güncel, yenilikçi, geleceğe yönelik tasarımları onlar için seçebilirsin. Hatta marjinal çizgideki tasarımlar, onlar için oldukça olağan ve dikkat çekici olabilir. Skechers’ın metalik detaylarla süslü olan koşu ayakkabıları tam kova burçlarına göre. Ayrıca kova burçları, kullanışlı detaylara da önem gösteriyor. Hemen her yerde giyilebilecek, kolay kombinlenen basic tişörtler de onlar için seçilebilecek yılbaşı hediyelerinden bazıları. 

Oğlak Burcuna Ne Hediye Alınır? 
Oğlak Burcuna Ne Hediye Alınır?

Balık Burcuna Ne Hediye Alınır?

(19 Şubat – 20 Mart) Olgun ve duygusal özellikleriyle tanınan balık burçları, rahatlıklarına da düşkün oluyor. Onlar için oversize kıyafetler, relaxed fit kalıplı ayakkabılar alabilirsin. Ancak gönüllerini almak için sadece armağanlar yeterli olmuyor. Balıkları memnun etmek için yılbaşı hediyenin kutusuna muhakkak özel bir not, fotoğraf iliştirmelisin. Ona kendini özel hissettirecek ufak bir detayın bile, büyük önem taşıdığından emin olabilirsin. 

Sen de Skechers’ın zengin ürün çeşitleri arasından dilediğin tasarımı sevdiklerin için tercih edebilirsin. Güneş burcuna, yükselen burcuna veya venüs gezegeninin bulunduğu burca göre sevdiklerine hediye seçmen için önerilerimiz seninle. Yeni yılda en güzel hediyelerle sevdiklerine güzel anılar armağan etmek için tek yapman gereken burcunu bilmek. 

 

You May Also Like

skechers hangi ülkenin

Skechers Hangi Ülkenin Markası Ve Nerede Üretiliyor?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

Black Friday Ne Zaman? Black Friday Nedir?

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

İlk Adım Ayakkabısı Seçimi ve Numara Hesaplama

Sütyen Bedenleri Nasıldır?

Rahat Egzersiz Yapmanızı Sağlayacak Kıyafetler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir