Yazlık Terlik Trendi Geri Döndü: Moda Sokaklarda!

Yazlık Terlik Trendi Geri Döndü: Moda Sokaklarda!

Rahatlık trendinin fırtınalar estirdiği sıcak yaz günlerinde, sokaklar yazlık terlik işgali altında. Hem kadın hem de erkekler, ferah hissettiren yazlık ayakkabı ve terlik modelleri ile bir yandan şıklık sergiliyor, diğer yandan konforun kazandırdığı öz güvenle sokakları adımlıyor. Sen de yaz tatillerini, çalışma saatlerini, akşam eğlencelerini ve plaj keyfini yazın en trend aksesuarlarıyla tamamlamak ister misin? O halde 2022 trendlerinden ilham alabilirsin. İşte senin için hazırladığımız 2022 trendleri dosyamız: 

2022 Kadın Yazlık Terlik Trendleri 

2022 yılı, moda dünyasında birçok trendin geri dönüşünün işaretini verdi. 90’lı yıllarda veya 2000’lerde kaldığını düşündüğümüz birçok model, podyumlardan arkasına aldığını rüzgarla sokaklarda boy göstermeye başladı. Kadın terlik modelleri için hem klasik hem de sportif seçenekler dikkat çekerken, erkekler için hazırlanan tasarımlarda sportif modellerin ağırlığı daha çok hissediliyor. 

2022 Kadın Yazlık Terlik Trendleri 
2022 Kadın Yazlık Terlik Trendleri

Her yaştan kadının, günlük yaşamda, plajda, gezide veya şehir koşuşturmacasında giyebileceği kadın sandalet ve terlikler için şıklık trendi seni endişelendirmesin. Şık olduğu kadar konforlu modeller de bu yıl çok moda. Ancak şimdiden uyaralım, 2000’li yıllarda herkesin dolabında yer alan sivri burunlar, 90’larda vitrinleri süsleyen platform topuklar, ışıltılı parlak dokular bu yıl hemen her kadının kombinlerinde yer alıyor. Eğer trendlerden geri kalmak istemiyorsan, şimdiden dolabındaki retro parçaları gözden geçirmeli ve eksiklerini tamamlamalısın. 

Klasik Yazlık Terlikler

Kadınlar için hazırlanan terlik koleksiyonlarında klasik modeller de sportif seçenekler kadar fazla. Özellikle son yıllarda öne çıkan konfor gereksinimi, bu kez klasik modellere de özel dokunuşlar getirmiş. Bu sayede, her ne kadar klasik görünse de rahatlıktan ödün vermeyen seçenekler bulabilirsin. Öyle ki, eskiden klasik olarak lanse edilen birçok model,  bugün sportif koleksiyonlarda kendine yer buluyor. Hemen hemen 2022 yılını tüm trendlerini, Skechers terlik koleksiyonlarında görebilirsin. 

Klasik Yazlık Terlikler
Klasik Yazlık Terlikler
  • Parlak Dokular ve Işıltılı Yazlık Terlikler: Kristal taşlar, payetler, simler ve metalik renkler şimdi terliklerde. Bu yaz plajdan partiye, hemen her yerde görebileceğin parlak dokular kombinleri ışıltılarla süslüyor. Parlak dokulu modellerin örneklerini Skechers’ta bulabilirsin. Summer Chic, Hyper Slide Shine On, Meditation Garden Bliss onlardan bazıları.
  • Sivri Burun Yazlık Terlik Modelleri: Rahat hissettirmese de trend özelliğinden bir parça kaybetmeyen sivri burun ayakkabı ve terlikler bu yıl da gözdeler arasında. Özellikle abiyelerle beraber tercih edilen ürünlerde saten kumaşlar daha çok kullanılıyor. 
  • Tüylü Alternatifler: İhtişamın dozunun biraz daha yükseldiği 2022 yılında, terlikler, ayakkabılar tüylerle renkleniyor. Hatta yer yer taşlar da onlara eşlik ediyor. Hemen hemen her kadının dolabında yerini alan tüylü tasarımlar zaman zaman otrişleri andırıyor. Oysa, peluş görünümlü seçenekler de alternatifler arasında. Skechers’ın tüylü terlik modasına uygun modellerini Cozy Wedge etiketiyle ayırt edebilirsin. 
  • Klasiklere Rengarenk Dokunuşlar: Klasik kadın terliklere rengarenk baskıların eşlik ettiği tasarımlar, bu yıl her adıma dinamizm katıyor. Skechers’ın Pop Ups serisinde görebileceğin, kalpli, batik desenli alternatiflerle sen de eğlencenin bir parçası olabilirsin. 

Sportif Yazlık Terlikler

Yıllar geçse de trendini hiç kaybetmeden sportif modeller, bu yıl yine konforlu bir yaz geçirmek isteyenlerin tercihi oluyor. Üstelik çok daha fazla alternatifle… Zira, rahatlığın moda olduğu günümüzde, moda dünyasında sportif tarza hitap eden birçok özelliğin altı çiziliyor.

  • Balıkçı Yazlık Terlik ve Sandaletler: Stil sahibi görünüm vadeden balıkçı tasarımları, çoğunlukla kız çocuk terlik ve sandaletlerden hatırlayabilirsin. Oysa onları artık yetişkinler de giyiyor. Parmak uçlarına dek uzanan ve pencereler bulunduran saya kısmı, genellikle kalın topuklarla tamamlanıyor. 
  • Parmak Arası Yazlık Terlikler: Modası geçmeyen yazlık terlik modelleri arasında parmak arası tasarımlar yerini koruyor. Skechers’ın Meditation, Nextwave Ultra Capri modellerini hemen inceleyebilirsin. 
  • Maskülen modeller: Elbiseler, şortlar, jean pantolonlar ve uçuş uçuş etekler, bu yıl maskülen terliklerle bir arada kombinleniyor. Genellikle EVA köpükten imal edilen ve hafiflikleriyle tanınan bu modeller, ferah hissettirmesi ile ön planda. Örnekler; Skechers Footsteps, Max Cushioning High Tide, Footsteps Transcend, Boho Kittie ve Multi Mutt. Bu modeller sayesinde, özgürce hareket edebilirsin. 
  • Ugly Terlikler: Zarif olması için çaba sarf edilmediğinden, “Ugly Terlikler” olarak da anılan tasarımlar, bu yıl kadınları özgür hissetmeye davet ediyor. Skechers Arch Fit Footsteps terliklerle trendi kombinlerine taşıman mümkün. 
  • Arkası Açık Yazlık Terlikler: Spor ayakkabıların rahatlığı olsun ama terlik kadar da ferah hissettirsin dersen, arkası açık spor ayakkabı modelleri seni bekliyor. Skechers D’lites Bright Sky, D’lux Walker, Summits Swift Step terliklerle sen de modaya ayak uydurabilirsin. 
Sportif Yazlık Terlikler
Sportif Yazlık Terlikler
  • Yüksek Topuklu Sportif Yazlık Terlikler: Boyumuzu biraz daha uzatacak, ayaklarımızı tabiri caizse yerden kesecek .Yüksek topuklu yazlık terlikler yeniden moda. Skechers terlik modellerinin birçoğunda görebileceğin yüksek tabanlar sayesinde sen de bu yaz, çok daha havalı hissedebilirsin. 

2022 Erkek Yazlık Terlik Trendleri 

Erkek terlikleri için 2022 yılı trendlerinde ibre, sportif seçeneklere yöneliyor. Eva köpükten yapılan hafif erkek terlik çeşitleri, işte, gezide, hemen her yerde erkeklerin yaz keyfine ortak oluyor. Ayrıca, kadın modellerinde gördüğümüz spor ayakkabıya benzeyen seçenekler, erkek terliklerde de alternatif bulunduruyor. Buna ek olarak bantlı tasarımların hakimiyeti hala geçerli. Yine bir klasik olan parmak arası seçenekler de erkek yazlık terliklerde göz önünde. İşte yılın erkek terlik modası: 

  • Parmak Arası Erkek Terlikler: Skechers’ın Ralcon Sd, Go Consistent ve Arch Fit Motley Sd modellerinde görebileceğin parmak arası kesimler yine çok trend. Güçlü tabanlar, yumuşak parmak arası bölümü ve renk renk seçenekler dikkat çekiyor. Ürünler, her yaştan erkeğin dolabında olmayı hak ediyor. 
  • Arkası Açık Sportif Terlikler: Önden bakıldığında spor ayakkabıyı andıran ancak arkası açık olan modeller, erkek koleksiyonlarında da mevcut. Creston Ultra Havana adlı modelde örneğini görebileceğin trendi, kombinlerine dahil edebilirsin. 
  • Bantlı Erkek Terlikleri: Erkek terliklerinde kullanılan çok sayıda bant, bu yıl teke iniyor. Tasarımını tek ve kalın bantla tamamlayan modeller, sportif giyim tarzını benimseyenlerin gözdesi. Skechers Go Consistent Sandal Watershe modeliyle sen de bantlı terliklere sahip olabilirsin. 
  • Hafif ve Maskülen Terlikler: Doktor terliği olarak da anabileceğimiz bu modeller, şortlara, jean ve eşofmanlara çok yakışıyor. Hafif köpükten yapılan, suya dayanıklı olan ve özen taban teknolojileri var. Bu sayede, sert zeminlerde bile konfor sunan terlikler, Skechers koleksiyonunda. Skechers Swifters Steady, Creston Ultra modelleri trendin örnekleri arasında. 

2022 yazlık terlik trendleri Skechers koleksiyonunda! Sen de yılın en moda erkek ve kadın terlik modelleri için Skechers koleksiyonunu ziyaret edebilirsin. Üstelik çocuklar için de seçenekler var. Kız ve erkek çocuk terlik fiyatları için Skechers avantajlarından yararlanabilirsin. En konforlu, trend tasarımlar ve avantajlı fiyatlar için Skechers’tan zaman kaybetmeden sipariş ver! Bu yıl sokakları adımlayan en güzel terlikler seni bekliyor…

You May Also Like

Spor Gelin Ayakkabıları ile Stil ve Konforu Bir Araya Getirin

Düğünde Rahatlık: Skechers Spor Gelin Ayakkabılarıyla Tanışın

kapın spor tayt

Anneler Gününde Annenizi Şımartmanın En İyi Yolu

erkek deniz şort

Erkekler ve Kadınlar İçin 2024 Plaj Giyim Trendleri

ışıklı sandalet

Skechers’ın Işıltılı ve Eğlenceli Işıklı Sandaletleriyle Yaz Serüveni

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir