Skechers Plus’ın Avantajlı Alışveriş Dünyası Seni Bekliyor!

Skechers Plus

Skechers, yol arkadaşı olduğu sadık kullanıcılarını sürprizlerle karşılıyor. Classic, Silver ve Gold üyelik dereceleri ile kullanıcılarına özel avantajlar sağlayan Skechers programının adı ise Skechers Plus. Sen de rahatlığın alışkanlık edinen sadık Skechers kullanıcılarından biriysen Skechers Plus ile hayatına daha çok fazla ayrıcalık katabilirsin.  

Skechers Plus Nedir?  

Skechers Plus, bir sadakat programı. Puan kazanabileceğin, topladığın puanları indirim olarak alışverişlerde değerlendirebileceğin programın tek avantajı da bu değil. Ücretsiz kargodan iade ve değişim ayrıcalıklarına kadar sana özel birçok fayda Skechers Plus programında.  

Üstelik Skechers Plus, tüm Skechers fiziksel ve online mağazalarında geçerli. Diğer bir deyişle, Skechers mağazalarında, web sitesinde veya uygulaması üzerinden yapacağın tüm alışverişlerde puan toplamaya devam edebilir ve topladığın puanları kullanabilirsin.  

Skechers Plus Sadakat Uygulaması
Skechers Plus Sadakat Uygulaması

Birçok avantajı beraberinde getiren Plus dünyasına katılmak için tek yapman gereken ise cep telefonu numaranı, isim ve soy ismini, mail adresiyle beraber ilgili forma yazmak. Üyelik işlemlerinin tamamlanması için verdiğin bilgilerle Skechers mobil uygulamasını indirerek üye girişi yapman yeterli. 

Skechers Plus Üyelik Dereceleri Nelerdir?  

Skechers’ın sadakat programı olan Skechers Plus programındaki kazanımlar, üyelik derecesine göre değişiyor.  

  • Classic: Programa katılan ve mobil uygulama indirerek kullanıcı oluşturan ya da mevcut kullanıcı girişi yapan her üye , otomatik olarak Classic statüsüne sahip oluyor. Her Skechers alışverişinden %5 puan kazanacağın üyelikte, maalesef puan kullanım seçeneği aktif olmuyor. Değişim ve iade için 30 gün süre avantajından yararlanabilirken, minimum ücretsiz kargo limitin 500 TL olarak belirleniyor. Plus dünyasına atacağı ilk adım olan Classic üyelik ile puan toplayarak ilerleyen derecelere yükselebilirsin. Örneğin, 175 puana eriştiğinde otomatik olarak Silver üye olabilirsin.  
  • Silver: Silver üye olarak alışverişlerinden %5 puan kazanmaya devam edebilirsin. Bunun yanında alışverişlerinde, biriktirdiğin puanlarını indirim olarak kullanabilir, iade ve değişim için 60 gün avantajına erişebilirsin. Dahası, ücretsiz kargo için alışveriş limitin 250 TL’ye düşüyor. Üstelik kişiye özel kampanyalar da Skechers Plus Silver üyelikte seni karşılıyor. Ayrıca bir kez Silver üye olduktan sonra, eğer puan kazandığı ürünleri iade ya da iptal etmediği sürece hiçbir kullanıcı Classic üyeliğe düşmüyor. Silver düzeyle avantajlı alışverişe devam ediyorsun. Hatta daha çok puan toplayarak Gold üye olman da mümkün.  
  • Gold: Her alışverişte %10 puan kazandıran Gold üyeliğe geçmek için son 1 yıl içinde 350 puan kazanman gerekiyor. Alışverişlerin sonucu topladığın puanlarla Gold üyeliğe otomatik geçiyorsun. Gold üye olduğunda, değişim ve iade için 90 gün avantajı seni bekliyor. Bunun yanında kişiye özel kampanyalar, indirimlerden öncelikli haberdar olma şansı ve özel sürprizler senin oluyor. Ayrıca tüm alışverişlerinde, alt limitsiz ücretsiz kargo fırsatı seninle. 1 yıl boyunca geçerli olan Gold üyelik avantajları, süreç içinde yeniden 350 puan toplanmadığında Silver üyeliğe dönüyor. Kısaca, 1 yılın sonunda geçmiş puanlara bakılarak statün yeniden belirleniyor. Elbette son 1 yıl içinde zaten 350 puana ulaşmışsan Gold üyeliğin otomatik olarak devam ediyor. 

Skechers Plus Avantajları Neler?  

Skechers’ın sadık kullanıcılarına özel hazırladığı Plus dünyası ayrıcalıkları arasında özel kampanyalar, iade ve değişim süreçlerinde esneklikler, puan indirimleri seni bekliyor. Bu bağlamda:   

  • Classic ve Silver üyeler, her alışverişlerinde alışveriş tutarının %5’i, Gold üyeler ise %10’u kadar Skechers Plus Puanı topluyor. Puan harcama işlemlerinde, her 1 puan, 1 Türk Lirasına karşılık geliyor.  
  • Classic üyeler 500 TL, Silver üyeler 250 TL ve üzeri, Gold üyeler ise alt limitsiz tüm online alışverişlerinde ücretsiz kargo avantajına sahip oluyor.  
  • Classic üyeler 30, Silver üyeler 60, Gold üyeler 90 gün boyunca, uygun şartlarda, değişim ve iade başvurusu yapabiliyor.  
  • Silver ve Gold üyeler için kişiye özel kampanyalar bulabilirsin.
  • Gold üyeler, indirimlerden öncelikli olarak haberdar ediliyor. Böylelikle stok bitmeden, fırsatlar tükenmeden alışveriş şansı elde ediliyor.  
  • Gold üyelere özel sürprizler de Skechers Plus dünyasının ayrıcalıkları arasında yerini alıyor.  

Skechers Plus ile İlgili Bilmen Gerekenler 

  • Skechers’ın sadık kullanıcıları için geliştirdiği Skechers Plus programına katılmak için form doldurmalısın. Sonra üyelik sözleşmesini, kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında sunulan bilgileri ve ETK izinlerini onaylamalısın. Ayrıca, program avantajlarına sahip olmak için Skechers mobil uygulamasını indirmeli ve kullanıcı girişi yapmalısın. Kaydını ancak tüm bu adımlar sonrasında tamamlayabilirsin.
  • Eğer ilk katılımı Skechers fiziksel mağazaları aracılığıyla yaptıysan, sonraki 24 saat içinde mobil uygulamayı indirmelisin. Bunun yanında uygulamaya mutlaka giriş yapmalısın. Bu sırada mağazada kayıt olurken bildirdiğin telefon numarası üzerinden uygulamaya giriş yapman gerekiyor. Böylelikle mağaza alışverişinden kazandığın puanların mobil hesabına aktarıldığını görebilirsin. Aksi takdirde hesaplar eşleştirilemiyor. Bunun yanında, eğer ilk 24 saat içinde mobil uygulamayı indirmezsen maalesef alışverişten kazandığın puanlar siliniyor. Unutmaman için Skechers seni SMS ile bilgilendiriyor.  
Skechers Plus Uygulaması
Skechers Plus Uygulaması
  • Classic üyelik düzeyinden itibaren puan toplamaya başlayabilirsin. Bu düzeyde, kazandığın puanları “bekleyen puan” olarak görüntüleyebilirsin. Biriktirdiğin puanları kullanmak için Silver ve Gold üyelik düzeylerine erişmen şart. 175 puanla Silver, 350 puan biriktirdiğinde ise GOLD üye olabilirsin. Aynı anda hem Classic hem Silver hem de Gold üye olmak ise mümkün değil. 
  • Bir kez Silver üye olduktan sonra yeniden Classic’e düşmen mümkün değil. Ancak 1 yıl içinde yeniden 350 puan biriktiremediğin takdirde, Gold üyelikten yeniden Silver statüye dönebilirsin. Tekrar 350 puanın olduğunda yeniden Gold üyelik avantajlarına kavuşman mümkün.  
  • Kazanılan 1 puan, harcarken 1 TL’ye eşittir. Örneğin 50 Skechers Puan’ın varsa ve Silver/Gold üyeysen 1000 TL tutarındaki alışverişinde bu puan kullanarak 950 liralık ödeme yapabilirsin.  
  • Puan kazandıktan sonra harcayabilmen için 30 gün geçmesi gerekiyor. Örneğin 1 Ocak 2023’te kazandığın puanları 1 Şubat 2023 tarihi itibarıyla dilediğin gibi kullanabilirsin.  
  • Her puan 365 gün süreyle kullanılabiliyor. 1 yıl süre sonunda puanın silindiğini görebilirsin. Örneğin 1 Ocak 2023’te kazandığın puanı 1 Ocak 2024 sonrasında kullanman mümkün olmuyor.  
  • Eğer puan kazandığın ürünü iade edersen, ilgili puan hesabından düşüyor. Benzer şekilde puan harcayarak aldığın ürünün iadesini yaparsan, ilgili puan hesabına yeniden yükleniyor.  
  • Puan kazanımları, sadece indirimsiz ürünler ve indirimsiz fatura / fiş üzerinden olabiliyor. Halihazırda indirimli alınan ürünlerde puan kazanımı olmuyor. 
  • Puan harcadığın faturadan puan kazanman mümkün değil.  
  • Güvenlik nedeni ile fiziksel mağazalarda puan kullanırken güvenlik adına SMS ile doğrulama yapılıyor. SMS ile gelen kodun onayının ardından puan kullanılabiliyor.  
  • Alışverişlerde bir fatura tutarının maksimum %50’si kadar puan kullanılabiliyor. Örneğin 1000 liralık alışverişte, maksimum 500 liralık puan kullanabilirsin.  
  • Skechers markalı tüm ürünler (indirimli olmadığı takdirde) Skechers Plus puanı kazandırıyor. Birbirinden rahat ayakkabı ve spor giyim ürünleri alışverişlerinle puan toplayabilirsin. Hem ışıklı ayakkabı gibi çocuk ürünlerinden hem de yetişkin ayakkabılarından alışveriş yaparak Silver ve Gold üye olmaya adım adım yaklaşabilirsin.  
  • Skechers Plus, bir Skechers Türkiye girişimi. Bu nedenle dünyadaki farklı Skechers mağazalarından yapacağın alışverişlerde sadakat programını kullanman mümkün değil. Elbette puan kazanamıyor veya harcayarak alışveriş  deyapamıyorsun.   

Hemen Skechers Plus ile Tanış!

Skechers Plus avantajlarından yararlanmak için sen de Skechers’ın Türkiye’nin dört bir yanındaki Skechers mağazaları veya Skechers müşteri destek birimi aracılığıyla bilgi alabilirsin. Bilgiler ışığında hemen Plus dünyasına adım atabilirsin. Skechers Plus üyelik formunu mağazalardan, web sitesi veya mobil uygulama üzerinden doldurabilirsin. Sonrasında mobil uygulamayı indirmediysen hemen Play veya App Store üzerinden akıllı cihazına indirebilirsin. Üye girişi yapabilir ve üyelik adımlarını tamamlayabilirsin. Plus avantajlarını önce Classic, sonra Silver ve Gold üyeliklerle deneyimleyebilirsin. Bunun için tek yapman gereken, Skechers rahatlığını deneyimleyeceğin ürünleri sipariş vermek. Her alışverişte puan kazanarak 175 puan sonunda Silver, 350 puanda ise Gold üye olabilirsin! Sen de Skechers Plus avantajlarıyla rahatlığı alışkanlık haline getirecek koşu veya yürüyüş ayakkabısı modellerini hemen dolabına ekle! 

You May Also Like

skechers mont

Skechers Montunun Rengi Solar Mı?

skechers yürüyüş ayakkabısı

Yürüyüş İçin En İdeal Yürüyüş Ayakkabısı Seçimi

Skechers Eşofman Takımında Tiftiklenme

Skechers Eşofman Takımında Tiftiklenme Olur mu?

Ayakkabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir

Ayakkabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir