Skechers Plus Puan Yüklenmemesi

Skechers Plus Puan Yüklenmemesi

Skechers plus puan yüklenmemesi ile ilgili merak edilen sorulara yanır aramadan önce markamız hakkında detaylı bilgi vermek istiyoruz. Skechers, ayakkabı ve ayakkabı aksesuarları üreten, kalitesi ile dünya çapında tanınmış, Amerika Birleşik Devletleri menşeili bir firma. Rahat ayakkabı modasını yaratan Skechers, önce Amerika’nın ve artık Dünya’nın en büyük ve önde gelen spor markalarından biri olarak 1992 yılından bu yana siz değerli tüketicilerine hizmet vermekte. Skechers fonksiyonellik ve tasarımı bir araya getiren rahatlık, şıklık ve kullanım kolaylığı sağlayan ürünleri ile dünya çapında bilinen ve tercih edilen bir ayakkabı firması olarak hizmetine devam etmekte. Skechers Plus ise bu firmanın ürettiği şık, kaliteli ve rahat ayakkabılar hakkında her şeyi öğrenebileceğiniz kullanışlı bir uygulama olarak sizlere hizmet verir. Skechers Plus’ın amacı, tüketicilere bireysel ihtiyaçlarına uygun ayakkabı seçiminde yardımcı olmaktır.

Skechers Plus, iOS işletim sistemini çalıştıran cihazların yanı sıra Android işletim sistemini çalıştıran cihazlara da indirilebilen bir mobil uygulamadır. Uygulama, gereksinimlerinize uygun ayakkabı seçiminde size yardımcı olabilecek bir dizi farklı özelliğe erişmenizi sağlar. Kampüs modası güncel olarak herkesin kalbine taht kurdu. Siz de kampüs modasını mı takip etmek istiyorsunuz? Skechers Plus uygulaması sayesinde evinizin konforunda mağazaları online olarak gezebilir ve dilediğiniz renk, model, numara ve çeşitte birbirinden güzel ayakkabıları inceleme olanağına sahip olabilirsiniz. Kadın sneakers modelleri, erkek sneakers modelleri ve ihtiyacınız olan ayakkabı aksesuarlarının sizler için üretilmiş ve beğenilerinize sunulmuş envai çeşit renk ve model skalasına bir tık ile erişebilirsiniz. İster yağmurlu bir gün ister karlı bir gün olsun, mağazaya erişim sağlayamamış olduğunuz her an Skechers trendlerini Skechers Plus ile takip edebilirsiniz. 

Skechers Plus Puan Sorunu Meydana Gelir mi?

Skechers Plus, siz Skechers severlerin rahat erişim ve kullanım kolaylığı içinde alışveriş deneyimine devam edebilmesi için tasarlanmış modern bir teknoloji olarak hizmet vermekte. Skechers Plus Puan üyeliği ile avantajlı fırsatlara sahip olarak alışveriş keyfinizi devam ettirebilirsiniz. Skechers Plus programına katılmak için doldurduğunuz form sonrasında üyelik sözleşmesini, kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında sunulan bilgileri ve ETK izinlerini onayladıktan sonra Skechers mobil uygulamasını indirmeniz ve kullanıcı girişi yapmanız gerekmektedir. Skechers fiziki mağazalarında alışveriş yaptıktan sonra 24 saat içinde mobil uygulamayı indirip giriş yaparak da avantajlı Skechers Puan dünyasına katılabilirsiniz. Alışverişiniz sonrası ilk 24 saatte mobil uygulamayı indirmemiş olursanız alışverişinizden kazandığınız puanlar silinmektedir fakat uygulamayı kullanmayı unutmamanız için Skechers sizleri SMS ile bilgilendirecektir. Mağazada kayıt olurken vermiş olduğunuz telefon numarası üzerinden uygulamaya giriş yapmanız gerektiğini unutmayın.  İşlemler bittikten sonra alışverişinizden kazandığınız puanların mobil hesabınıza dahil edildiğini görebilirsiniz.

Skechers Plus Puan Üyeliğinin Faydaları Nelerdir?

Skechers Plus, siz Skechers severler için özel olarak tasarlanmış bir program. Aldığınız Skechers ürünleri sayesinde puan kazanabilir ve topladığınız bu puanları da indirim olarak alışverişlerde değerlendirebilirsiniz. Classic ve Silver üyeler, her alışverişlerinde alışveriş tutarının %5’i, Gold üyeler ise %10’u kadar Skechers Plus Puanı toplayabilmektedir. Puan harcama işlemleri için belirlenen bir puan sistemi bulunmaktadır. Toplanmış olan her 1 puan, 1 TL üzerinden karşılık bulmakta ve Skechers alışverişlerinizde sizlere indirim olarak geri dönmektedir. Kullanacağınız puanlar geçerliliklerini sisteminize dahil edildikten 30 gün sonra kazanacaktır. Üstelik programın tek avantajı puan toplama ve alışverişlerde indirim sağlama ile sınırlı değil. Aynı zamanda ücretsiz kargodan iade ve değişim ayrıcalıklarına kadar sizler için özel olarak düşünülmüş ve düzenlenmiş pek çok avantaj Skechers Plus programında sizleri bekliyor. Tüm bu faydalarının yanı sıra Skechers Plus’ı, Skechers’ın her mağazasında kullanma ayrılacağına sahip olacaksınız. Fiziksel tüm Skechers mağazalarında, Skechers web sitesinde veya uygulaması üzerinden online tüm mağazalarında geçerli olarak hizmet sağlamakta olan Skechers Plus uygulamasını kullanarak yapmış olduğunuz bütün Skechers alışverişlerinizde puan toplamaya devam edebilirsiniz ve üstelik topladığınız bu puanları indirim olarak kullanma hakkına da sahip olmaya devam edebilirsiniz. 

Skechers Plus ile puan toplama ve topladığınız puanlar üzerinden indirim elde etme dışında nasıl mı faydalanabilirsiniz? Sadece online alışveriş deneyimine özel ürünleri keşfedebilir, üyelik çeşitlerinden faydalanabilir, uygun şartlarda ücretsiz ve kolay iade başvurusu yapabilir, uygun şartlarda online alışverişlerinizde kargo avantajına sahip olabilir, indirimlerden haberdar olabilir, üyelik türüne özel olarak düzenlenen kampanyaları keşfedebilirsiniz. 

Skechers Plus Yüklenemeyen Puan Sorunu Nasıl Çözülür?

Skechers Plus avantajlarından yararlanmak için Skechers’ın Türkiye’nin dört bir yanındaki Skechers mağazaları veya Skechers müşteri destek birimi aracılığıyla bilgi alabilirsiniz. Skechers alışverişlerinizde kazanmış olduğunuz puanlarınızı 1 yıl süre ile kullanabilirsiniz. 1 yıl içinde kullanılmayan puanlar silinecek olup 1 puanın 1 TL olarak belirlenen indirim avantajından yararlanmak için 365 gün süreniz bulunuyor. Skechers plus yüklenemeyen puan sorunu ile ilgili Skechers Müşteri Deneyim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. 

Skechers Plus Puanın Avantajlı Dünyası

Skechers Plus kullanın ve Skechers Plus’ın avantajlı dünyasına sizler de dahil olun.

Her yaşa uygun Skechers rahatlığını ve birbirinden farklı Skechers modellerinin trendlerini online olarak takip edebilirsiniz. 4000’den fazla ürün seçeneği ile kadın sneakers modelleri ve erkek spor ayakkabısı çeşitlerine erişerek siz de şıklık yarışında öne geçebilirsiniz. Hızlı, kolay ve güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Skechers’in sizler için geliştirdiği bu modern Skechers teknolojisi ile Skechers mağazaları parmağınızın ucunda. Skechers Plus uygulamasında “Classic”, “Silver” ve “Gold” olmak üzere 3 farklı türde üyelik tipi bulunuyor. 

Classic üyelik tipine programa katılan ve mobil uygulama indirerek kullanıcı oluşturan ya da mevcut kullanıcı girişi yapan değerli her Skechers üyesi, otomatik olarak sahip olabilmektedir.Yapacağınız her Skechers alışverişinden %5 puan kazanabileceğiniz Classic üyelik kullanımında puan kullanım seçeneği aktif değildir. Classic üyelik tütünde yararlanabileceğiniz değişim ve iade avantajları, sizin için 30 gün süre ile belirlenmiş olup ücretsiz kargodan faydalanabilme alt limitiniz ise 500 TL olarak belirlenmiş bulunmaktadır. Skechers Plus dünyasına atılmış ilk adım olarak Classic üyelik ile puan toplayarak ilerleyen derecelere yükselebilme olanağınız her zaman mevcuttur. Skechers alışverişleriniz ile toplamda 175 puan topladıktan sonra Skechers Plus Silver üyelik tipine geçiş hakkınız bulunmaktadır.

Silver üyeler yapmış oldukları alışverişler üzerinden %5 oranında puan kazanırlar ve Classic üyelikten farklı olarak kazanılan bu puanla Skechers alışverişleri sırasında indirim olarak kullanabilir.İade ve değişim için belirlenen avantaj süresi 60 gün, ücretsiz kargo için alışveriş alt limiti ise 250 TL olarak belirlenmiştir.Ayrıca Silver üyeler için özel kampanyalar da bulunmaktadır. Silver üyeliğe 175 Skechers Plus puan toplayıp erişilebileceği gibi bir kez Silver üye olan kullanıcılar, puan kazandıkları Skechers ürünlerini iptal yahut iade etmezlerse Classic üyeliğe de düşmemektedirler. Silver üyelik tipi ile avantajlı alışveriş deneyimine devam eden ve daha çok puan toplayan kullanıcıların en üst düzey ve avantajlı üyelik olan Gold üyelikten yararlanması da mümkün olmaktadır.

Gold üyelik tipinde Classic ve Silver üyelikten farklı olarak her alışverişte kazandıkları puanlar ikiye katlanmakta ve %10 puan kazanmaları mümkün olmaktadır. Silver üyelikten Gold üyeliğe geçiş yapmak için 1 yıl içinde 350 puan toplamış olmak yeterlidir. Yapılan Skechers alışverişleri ile toplanan 350 puan, Silver üyelikten Gold üyeliğe direkt geçişi sağlayacaktır. Gold üyelik tipinde tüm kullanımların üst seviye avantajları bulunmaktadır. Skechers değişim ve iadeleri için belirlenen süre 90 gün olarak Gold üyelikte sizleri beklemektedir. Gold üyeliğe özel kampanyalar, yapılacak indirimleri öncelikli olarak öğrenme şansı ve üyeliğe özel sürprizler sizleri bekliyor. Ücretsiz kargo fırsatı ise Gold üyelik kullanıcılarının yaptıkları tüm alışverişlerde üstelik bir alt limit olmadan sağlanan hizmetler arasında. Gold üyeliği 1 yıl boyunca kullanabilir, sağladığı avantajlardan yararlanabilirsiniz. 1 yıl içinde yeniden toplanan 350 puan ile Gold üyelik haklarınızı koruyabileceksiniz. 1 yıl içinde 350 Skechers puan toplanmadığı takdirde üyelik tipi Silver üyeliğe dönmekte ve Silver üyelik avantajları geçerli olmaktadır.

Skechers tüketicileri, Skechers’taki genel müşteri deneyimini geliştirmek için harika bir yöntem olan Skechers Plus uygulamasını kullanarak daha fazla kişiselleştirilmiş bilgi ve hizmet alabilirler. Uygulama, kullanıcılara özel içerik, ücretsiz gönderim ve benzersiz indirimler gibi çeşitli hizmetler sunar; bu, kullanıcıların keyif alacakları şeyleri bulmalarına yardımcı olurken aynı zamanda tasarruf etmelerine de yardımcı olur. Zaten bir Skechers müşterisiyseniz, sunduğu tüm avantajlarından yararlanmaya başlayabilmeniz için Skechers Plus uygulamasını kesinlikle indirmelisiniz.

You May Also Like

Skechers Eşofman Takımında Tiftiklenme

Skechers Eşofman Takımında Tiftiklenme Olur mu?

Ayakkabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir

Ayakkabı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Skechers ayakkabı kayar mı?

Skechers Ayakkabılarının Taban Boyası Atar mı?

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Kar Tatilinde Yanınızda Bulunması Gereken Kayak Malzemeleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir