Kış Aylarında Antrenmanlarınıza Özel Kombinler

Kış Aylarında Antrenmanlarınıza Özel Kombinler

Soğuğun spora engel olmadığını kanıtlayacak kış antrenmanlarına özel kombinler hazırlamaya ne dersin? Yağışa meydan okumana imkan tanıyacak spor giyim ürünleriyle aktif yaşama ara verme. Sen de nefes alan lifler içeren özel kıyafetlerle vücut ısını dengede tutabilirsin. Suyun akıp gitmesini sağlayan su itici kumaşlarla rahatlıktan ödün vermeden spor yapabilirsin. Eğer soğukta antrenman için biraz daha motivasyona ihtiyaç duyuyorsan Skechers seninle! 

İşte Skechers’ın soğuk havaya meydan okumanı sağlayacak özellikleri ve spora konfor katacak tüyoları: 

  • Kış aylarında antrenmanlarına özel kombinler ile soğuktan korunabilirsin. Üstelik sporla bağışıklığını destekleyerek vücut direncini artırabilirsin. Soğuk mevsimlerde yaygınlaşan hastalıklara karşı daha güçlü bir bedene sahip olabilirsin.
  • Kapalı alanlarda geçen vakitler daha az oksijen ve ışık anlamına geliyor. Oysa açık hava sporları sayesinde temiz hava alabilir ve kendini mutlu hissedebilirsin. Skechers’ın rüzgardan ve yağıştan koruyan ürünleri ile açık hava sporları daha konforlu.
  • Kışın yeni egzersizler denemek, farklı branşlarda deneyim kazanmak mümkün. Skechers koleksiyonundaki çeşit çeşit kadın outdoor ayakkabı ve giysilerle, farklı sporları deneyebilirsin. Koşudan yürüyüşe, trekkingten hikinge kadar birçok aktivite için Skechers yanında. 
  • Sportif kumaşlardan yapılan, sıcak tutarken hareket özgürlüğünü kısıtlamayan ürünler Skechers’ta. Ağırlık yapmadan sana eşlik edecek tasarımlarla kış antrenmanlarında da özgür hissedebilirsin.

Kışlık Kombinler ile Antrenman

Kışlık kombinler ile antrenman yapmak oldukça konforlu. Peki hangi branşlarda etkinlik gösterebilirsin? Kışın yapılabilecek antrenmanlar neler? İlk olarak açık hava koşularından bahsedebiliriz. Doğru erkek koşu ayakkabısı ve spor giyim ürünleriyle tempolu yürüyüşler ve koşu yapabilirsin. Bunun yanında özellikle sonbahar aylarında, hiking ve trekking aktivitelerine katılabilirsin. Kamp gibi seçenekler de iklimin uygun olduğu yerlerde seni bekliyor. Diğer taraftan salon sporlarına ara vermeden devam etmen olası. 

Yüzme gibi sporları illa yaz aylarında yapacağına dair bir kaide mevcut değil. Kapalı yüzme havuzlarında, spor salonlarında gönlünce yüzmenin tadını çıkarabilirsin. Buna ek olarak, snowboard, kayak, kar raftingi gibi kış sporları da soğuk mevsimlerde seninle. Dilediğin kış sporunu yapmak için karlı bölgelere yolculuk yapabilirsin. 

Kışlık kombinler ile antrenman yapmak için evden dışarı çıkman şart değil. Pilates, yoga gibi egzersizleri ev konforunda gerçekleştirmeye devam edebilirsin.

Antrenmanlara Özel Kışlık Kombinler

Soğuk havalara özel spor giyim ürünleri ile yapabileceğin birçok farklı kombin var. Kışlık kombinler ile antrenman yapmak için biraz ilhama ihtiyacın varsa yanındayız! İşte antrenman için tercih edebileceğin sportif kombinler: 

  • Kat kat konfor: Spor giyim ürünlerini kat kat giyerek açık hava sporlarında konforlu hissedebilirsin. Sentetik iç kıyafetin üstüne termal etkili üstler, telekler ve koruyucu yağmurluklar tercih edebilirsin. İçlik ve alt eşofmanlar ile kombini tamamlarken su geçirmez ayakkabı giymeyi de unutmamalısın. 
  • Takımların uyumu: Antrenmanlara özel kışlık kombinler için takımlar en konforlu seçim oluyor. Uyumlu alt ve üst parçalardan oluşan setleri sadece erkek spor mont ile tamamlamak yetiyor. 
  • Sweatshirt ve tayt ikisi özellikle kadınların kışlık spor giyim tercihleri arasında yer alıyor. Daha çok iç mekan sporlarında giyilen ürünler, bomber tarzı kadın spor mont ile beraber kullanılarak şıklık vadediyor.

Antrenmanlara özel kışlık kombinler birbirinden rahat aksesuarlarla kusursuz hale geliyor. Pamuklu çoraplar, bereler, eldivenler sayesinde soğuk havalarda aktif yaşam sürmek kolaylaşıyor. 

Kış Aylarında Koşarken Nasıl Giyinmeli?

Kışın koşuya çıkarken nasıl giyinilmeli daha önce değinmiştik. Dilersen hatırlayalım. Esnek ve yumuşak kumaşlı iç giyim ürünleri ile giyinmeye başlamalısın. Üzerine ısı koruma sağlayan termal içlik modelleri tercih edebilirsin. Sonra nem transferi sağlayan uzun kollu tişörtler ve taytlar ile kombini hazırlamaya devam etmen mümkün. Dilersen üçüncü katı şişme yelekler ve montlarla güçlendirebilirsin. Hatta yağış yoksa bu katta polar üstler tercih etmen de mümkün. Son olarak aksesuarlar ve erkek outdoor ayakkabı modelleri ile koşuya hazırsın. 

Kışlık Kombinler ile Antrenman
Kışlık Kombinler ile Antrenman

Kış aylarında koşu sırasında rahat etmek için kombinde şu özellikleri arayabilirsin: 

  • Koşarken kıyafetlerin ağ kısmı sürtünmeyi hafifletmeli. Olası tahrişlere karşı destekli alternatifleri tercih edebilirsin. 
  • Dikişler yumuşak olmalı, böylelikle dikişlerin canını yakmasına engel olabilirsin. 
  • Koşarken kişisel eşyalarını taşıyacağın cepler bulunmalı. 
  • Açık hava koşularında daha güvende hissetmek için üzerinde reflektör baskılar olan kombinleri tercih etmelisin. 
  • Koşu sert hareketler içerdiğinden, giysilerin kasları desteklemesine önem vermelisin. 

Kış aylarında koşarken giyeceğin doğru kombinlerle sen de rahatlığı deneyimleyebilirsin. Kışın koşu yapmanın rahatlığını, sağladığı kondisyonu hissederek kendine teşekkür edeceksin.

Koşu İçliği Seçerken Dikkat Etmen Gerekenler

Koşu içliği ile sıcak hissederek, kaslarını destekleyerek rahatlıkla koşabilirsin. Ancak doğru koşu içliğini bulmak için dikkat etmen gerekenler var. 

  • Nemi transfer eden ve hava akımı sağlayan spor giyim ürünlerini seçmelisin. 
  • Hafif kumaşlara yönelmelisin. Böylelikle koşarken enerjini harekete odaklayabilirsin. 
  • Ürünlerin tam bedenine göre olmasına özen göstermelisin. Büyük veya küçük gelmemeli. Koşarken kaslarını destekleyecek sıkılıkta olmalı. 
  • Mümkünse spor giyim ürünleri dikişsiz olmalı. Böylelikle koşu sırasında tahriş riskini en aza indirebilirsin. 
  • Çabuk kuruma özelliği sunmasına dikkat etmelisin. 
  • Rüzgar ve soğuğun iç kısma geçmesini önleyen spor giyim ürünlerine bakmalısın. Böylelikle soğuğa ve hareket dinamiği nedeniyle artacak rüzgar etkisine daha dayanıklı hissedebilirsin.
  • Eklemlerde birikmeyen, hareket ile kıvrılmayan, sıvanmayan kumaşları almalısın.
  • Koşu içliğinin ısı yalıtımı yapması gerekiyor. Ürün seçerken bu özelliği sağlayan alternatifleri değerlendirmelisin. 

Koşu içliği ürünleri sayesinde kar altında dahi güvenle koşabilirsin. Hareket sırasında seni kısıtlamayacak ancak sıcak tutacak modellerle soğuk havada dahi kondisyonunu koruyabilirsin. Hem alt hem de üst parçaları bulunan içlikleri takım olarak giyerek tam korumaya ulaşman mümkün. İçliklerin üzerine sportif tişört ve sweatshirtler giyerek egzersize hazır olabilirsin. 

Kış Ayları için Uygun Spor Ayakkabısı

Kışlık spor ayakkabı modellerinde araman gereken birçok farklı özellik var. Öncelikle yapacağın aktiviteye uygun ürünlere yönelmelisin. Örneğin patika yürüyüşlerine meraklıysan yer tutuşu kuvvetli seçeneklerden almalısın. Benzer şekilde ayakkabıların su geçirmez özellikte olmasına dikkat edebilirsin. Ayrıca ayağı rahat hissettiren, hafif olan, nefes alan ve sıcak tutan astar bulunduran alternatifler dikkate değer. 

Kış aylarında görülen yağışlar, ayakkabıların daha hızlı kirlenmesine neden olabiliyor. Eğer kullanışlı tasarımlar arzu ediyorsan kolay temizlenmesine dikkat edebilirsin. Bunun için çamaşır makinesinde yıkanan Skechers ayakkabılar seni bekliyor. 

Kış ayları için tercih edeceğin spor ayakkabıların, kışlık spor giyim ürünlerinle uyum göstermesi şart. Dolabındaki giysilerin renklerine, tarzına, desenlerine bakarak ayakkabı seçimi yapmalısın. Kolay kombinleyebileceğin, şık görünen ve spor giyim ürünleriyle uyum sergileyen alternatifleri edinmen mümkün. 

Skechers spor giyim ve ayakkabı koleksiyonunda çeşit çeşit ürün ile yanında. Kışın yapacağın aktiviteler için sen de birbirinden şık tasarımları bir arada bulabilirsin. Üstün teknoloji ürünü tasarımlar sayesinde güvenlik, konfor ve kalite beklentini aynı anda karşılayabilir, hava şartları nasıl olursa olsun spor rutinini devam ettirebilirsin. Sen de Skechers markalı spor giysileri ve ayakkabılarını hemen keşfet! Zaman kaybetmeden sipariş ver!

You May Also Like

Kondisyon Bisikleti

Kondisyon Bisikleti Nedir? & Faydaları Nelerdir?

speedball

Speedball Nedir? Speedball Nasıl Oynanır?

badminton

Badminton Nedir? Badminton Nasıl Oynanır?

skechers spor ayakkabı

Spora Göre Ayakkabı Çeşitleri

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir