Erkek Ayakkabı

(508 Ürün)
Filtreler
Filtreleri Kapat
Filtreleri Düzenle
Beden
Cinsiyet
Renk
Ürün Grubu
Ürün Çeşidi
Ürün Detayı
Ürün Teknolojisi
Özel Günler
Koleksiyon
Fiyata Göre
Beden
(45)
(74)
(390)
(350)
(285)
(385)
(421)
(407)
(102)
(426)
(4)
(399)
(5)
(68)
(7)
(58)
(15)
(42)
(4)
(1)
(5)
Cinsiyet
(503)
(5)
Renk
(50)
(50)
(2)
(1)
(87)
(34)
Renk (26)
(8)
(1)
(43)
(5)
(3)
(192)
(4)
(2)
Ürün Grubu
(5)
(503)
Ürün Çeşidi
(5)
(11)
(60)
(63)
(64)
(23)
(7)
(9)
(61)
(155)
(11)
(38)
Ürün Detayı
(55)
(104)
(99)
(368)
(68)
(4)
(38)
(31)
(1)
(59)
(3)
(7)
(121)
(4)
(44)
(10)
(3)
(8)
(10)
(49)
(226)
(8)
(36)
Ürün Teknolojisi
(54)
(7)
(268)
(69)
(4)
(8)
(14)
(9)
(52)
(58)
(3)
(30)
(17)
(7)
Özel Günler
(3)
(85)
(167)
(59)
(132)
(107)
(85)
(29)
(23)
(15)
Koleksiyon
(1)
(2)
(31)
(2)
(2)
(1)
(2)
(2)
(3)
(2)
(2)
(1)
(5)
(3)
(2)
(1)
(1)
(2)
(2)
(1)
(3)
(2)
(5)
(15)
(3)
(3)
(2)
(2)
(1)
(3)
(2)
(2)
(4)
(3)
(6)
(12)
(2)
(12)
(1)
(11)
(2)
(6)
(5)
(1)
(2)
(2)
(3)
(3)
(6)
(2)
(5)
(3)
(10)
(10)
(4)
(1)
(2)
(3)
(4)
(1)
(1)
(8)
(3)
(7)
(1)
(9)
(1)
(2)
(2)
(11)
(3)
(3)
(2)
(9)
(2)
(6)
(2)
(18)
(15)
(2)
(2)
(2)
(2)
(5)
(1)
(1)
(4)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(2)
(3)
(19)
(3)
(2)
(5)
(5)
(1)
(1)
(5)
(2)
(2)
(2)
(1)
(8)
(9)
(4)
(1)
(4)
(2)
(16)
(7)
(3)
(5)
(17)
(6)
(1)
(1)
Fiyata Göre
Beden Seçiniz
Cinsiyet Seçiniz
UYGULA
Tüm Filtreleri Göster
Daha Fazla Göster

Erkeklerin imajını tamamlayan, karizmatik görünüm sağlayan erkek ayakkabı modelleri, farklı çeşitleri ile günlük giyime eşlik ediyor. Hem şıklık hem de konfor vadeden tasarımlar, yenilikçi modeller, özgün dizaynlar ile erkek ayakkabılarda göz önüne seriliyor. Erkek modasında son yıllarda artan sıradanlıktan uzaklaşma trendi, erkek ayakkabılarda yeni estetik anlayışının ve teknolojilerin de önünü açıyor. Çabasız şıklığın motto haline geldiği dünya podyumlarında, erkek modası da sadeleşerek şık olmanın formülünü sunuyor. Kendinden emin adımları taşıyan yeni nesil erkek ayakkabı çeşitleri, farklı tarzlardaki, her yaştan erkeğe uygun bir alternatif bulunduruyor.

Erkek Ayakkabı Modelleri

Skechers erkek ayakkabı modelleri arasında koşu ayakkabıları, gündelik alternatifler, kışlık bot ve yazlık modeller yer alıyor. Farklı etkinlikler sırasında rahatlıkla giyilebilecek modeller, sağladıkları farklı faydalar ve estetik dizaynlar ile beylere günün her anında Skechers erkeği olma fırsatı sunuyor. Rahat ayakkabı tasarımlarını inceleyerek aradığın modeli bulabilirsin.

Erkek casual ayakkabı, teknolojileri ile sıradan spor modellerden ayrılıyor. Skechers ayakkabıların iç tabanında Memory Foam veya Air Cooled Memory Foam yastıklı iç yüzeyler kullanılıyor. Ayağın şeklini alan özel yastıklama sayesinde tüm kıvrımlar tamamen, ideal düzeyde destekleniyor. Gün boyu ayakta kalanlar, çalışanlar böylelikle çok daha rahat hissediyor. Orta tabanda darbe etkisini azaltan hafif sistemler kullanılırken Relaxed Fit tasarım erkek gündelik modellerine hareket özgürlüğü kazandırıyor. Hafifliği, kolay giyilmesi gibi ek avantajlar, bekleneni fazlasıyla veriyor.

Skechers erkek koşu ayakkabısı denge sağlamayı, yere sağlam basmayı kolaylaştırıyor. Darbe emiciliği yüksek olan modeller ayesinde, şok etkisinin önüne geçiliyor, koşu esnasındaki olası sakatlıklara karşı önlem alınıyor. Ayağın burkulmasını önleyen ekstra desteklerle tasarım tamamlanıyor. Dayanıklılık vadeden Skechers koşu serilerinin, iç taban teknolojileri arasında hafızalı özel foam sistemleri kullanıcılarına ayrıcalıklı bir deneyim vadediyor.

Ultra Flex veya Burst Compound orta taban sistemleri enerji geri kazanımı vadediyor. Air-Cooled Memory Foam ve Memory Foam iç tabanlık, yürüyüşe konfor kazandırırken, Skech-Foam orta taban ekstra yumuşaklığı garanti altına alıyor. Uzun ve kısa yürüyüşler için tasarlanan özel erkek ayakkabılar, yer tutuş için Burst Grip teknolojisinden faydalanıyor.

Skechers sandaletler, özgürleşen adımların müjdesini veriyor. Üst düzey rahatlık sağlayan modeller, kalın cırt bantlarla tamamlamıyor. Ayaklar hava ile buluşurken bantlar ayağı sıkmıyor. Hafif taban, flex kanallar, Luxe Foam yastıklama ve Relaxed Fit tasarım, sandaletlerde bulunabiliyor.

Erkek Ayakkabı Fiyatları

Erkek ayakkabı fiyatları, tasarımına, teknolojilerine, trend özelliklerine göre değişiklik gösteriyor. Ayakkabı seçerken önem verdiğin ilk kıstas fiyat olduğunda sana uygun alternatifi bulmak oldukça zorlaşıyor. Öncelikle tasarımdan beklentilerine, kullanacağın alanlara, istediğin renk ve stillere dikkat etmeli ve bu şekilde erkek ayakkabılar arasından eleme gerçekleştirmelisin. Ardından fiyatlarını kıyaslayarak seçenekleri azaltabilirsin. Markalar, kullandıkları materyaller ve teknolojiler üzerinden fiyatlarını belirliyor ve bu ücretlerin markanın kalitesini karşılaması bekleniyor. Skechers, son teknoloji modelleri ile ondan beklenen kalite ve fiyat dengesine rahatlıkla yanıt veriyor.

Erkek Ayakkabı Çeşitleri

1- Her erkeğin dolabında klasik giyime eşlik edecek Oxford tarzı bir erkek ayakkabı bulunmalı. Deri veya süetten yapılan modelleri dört mevsim giyebilir, şık ve modern görünüm elde edebilirsin.

2- Zorlu hava şartlarında evde oturmaya gerek olmadığını biliyorsun değil mi? Seni en zorlu havalarda bile outdoor etkinliklerle kavuşturacak özel tasarım erkek ayakkabılardan dolabında bulunmalı. Skechers koleksiyonunda birbirinden şık dayanıklı erkek ayakkabılar bulabilirsin.

3- Erkek beyaz sportif ayakkabı, her erkeğin stilinin olmazsa olmazı. Kolay kombinlenebilmesi, sportif ve temiz görünümü ile özellikle sade şıklıktan hoşlanan her erkek, onlara sahip olmalı. Skechers beyaz erkek ayakkabılarda onlarca çeşit sunuyor.

4- Renk renk gündelik erkek ayakkabılardan tüm gençlere ve kendini genç hissedenlere birkaç tane gerekiyor. Rahatlığı sayesinde ayağından çıkartmak istemeyeceğin erkek ayakkabı modellerini işte, okulda rahatlıkla giyebilirsin.

5- Sandaletsiz bir yaz dolabı düşünülemiyor. Eğer sen de yaz aylarında ayaklarının konforu hissetmesini istiyorsan sportif bir Skechers erkek ayakabı edinebilirsin.

Erkek Ayakkabıda Trendler

1- Retro Erkek Ayakkabılar: 80’li ve 90’lı yıllarda bolca gördüğümüz retro erkek ayakkabılar, günümüzde yeniden moda oluyor. Günümüz teknolojileri ile harmanlanan retro modeller, yılın erkek ayakkabı modasının ilk sırasında yer alıyor.

2- Bilekli Erkek Ayakkabılar Yeniden Vitrinde: Bilekli erkek ayakkabıların tarih olduğunu düşünenler yanılıyor. Bilekli sportif erkek ayakkabılar yılın en gözde erkek ayakkabıları arasında bulunuyor.

3- Farklı Dokular Bir Arada: Deri, kumaş, süet gibi farklı materyallerin, dokuların bir arada kullanıldığı erkek ayakkabılar, bu sezon çok moda. Skechers erkek ayakkabı koleksiyonunda da farklı dokuları bir arada sunan seriler mevcut. Hemen bir tane almalısın.

4- Blok Renklerin Dansı: Birbirinden iddialı farklı blok renkleri bir arada sunan erkek ayakkabılar göz kamaştırıyor. Blok renk modası trendini sürdürürken renklerde keskin geçişler sağlayan katmanlı tasarımlar bu sezon öne çıkıyor. Blok renkli sayaların yanında degrade renk geçişi sunan tabanlar da göz okşuyor. Her adımında renklerin ahenkli dansına hazır mısın?

5- Beyaz ve Siyahın Modası Geçmiyor: Tek renk, beyaz ve siyah erkek ayakkabılar, erkek modasında sadeliğin yeniden güç kazanması ile sokak modasına eşlik ediyor. Minimalist erkek ayakkabı modasına katılmak için beyaz veya siyah bir Skechers yeteceğine inanır mısın?

6- Şıklığın Adını Koyan Logolar: Erkek ayakkabı tasarımlarını süsleyen logolar, bu sezonun trendlerinden biri. Üzerinde markasının logosunu bulunduran erkek ayakkabılar, adeta bir simge gibi stillere eşlik ediyor. Skechers’ın her modelinde markasının imzasının bulunduğunu ve modayı ayağına getirdiğini hatırlatmalıyız.

7- Renkli Dokunuşlar: Katmanlı erkek ayakkabılara renkli detaylar eşlik ediyor. Şerit trimler, renkli bağcıklar, ön kısımda yer alan renkli dokular, sade tasarıma can veriyor. Standardın dışına çıkmak için ufak bir dokunuşun yeterli olduğunu bilenlere hitap eden trend, erkek ayakkabılarda kontrast renk kullanımını artırıyor.

8- Air Yastıklı Topuklar: Erkek ayakkabılarda topuklar şeffaflaşıyor, air sistemiyle konfor vadediyor. Air yastıklı tabanların trend ivmesini yükseltmesi ile Skechers Skech Air serisi popülerleşiyor. Skech Air bol çeşitle kullanıcılarını memnun ediyor, farklı kombinlere uyumlu seçenekler sunuyor. Rengarenk Skech Air yastıklı topuklarla tanıştın mı?

9- Yükselen Tabanlar: İncecik erkek ayakkabı tabanları yerini daha yüksek tabanlara bırakıyor. Kadın modellerde platform topuklar öne çıkarken erkek ayakkabı modellerinde birkaç cm daha yüksek topuk tasarımları kendini gösteriyor.

10- Spordan Çıkmış Stiller: Çabasız şıklık akımının kazandırdığı en yeni trendlerden biri olan spordan çıkmış gibi görünmek için bir eşofman, şort ve erkek ayakkabı yetiyor. Spor salonlarında giyilen, indoor için tasarlanan kumaş ağ kaplamalı, düz renk erkek ayakkabılar, tüm karizmalarıyla sokağa adım atıyor. Üstelik alt parçalar böylesine sporken üste daha klasik seçimler bulunabiliyor. 

Erkek Ayakkabı Kombinleri

Beyaz erkek ayakkabıları kombinlerken rengin yanı sıra stiline de bakmalısın. Eğer erkek ayakkabı bilekliyse çok bol pantolonlarla çok salaş görüneceğinden daha dar kesimli pantolonlara yönelmelisin. Beyaz renkle dilediğin renk denim pantolonu giyebilirsin. Tek dikkat etmen gereken, beyaz sneaker giydiğinde üzerinde çok fazla desen kullanmamak olmalı. Kamuflaj gibi birden çok renk bulunduran desenler beyaz sneakerla yan yana geldiğinde göz tırmalayabiliyor. Düz tasarımların ve koyu renklerin beyaz erkek ayakkabının kurtarıcısı olduğunu aklında tutabilirsin. Simsiyah bir takımın altına beyaz giymek ise kontrast açısından biraz fazla iddialı görülebiliyor. Renklerin keskin geçişleri olmamasına özen göstermelisin. Örneğin simsiyah bir kombin için bembeyaz bir erkek ayakkabı yerine, siyah tabanlı beyaz bir modeli tercih edebilirsin.

En kolay kombinlenen erkek ayakkabı, siyah desek yanlış olmaz. Siyah erkek ayakkabıları dilediğin her kıyafetle giyebilirsin. Çok açık renkli giysilerle kombin yaparken biraz tedbirli olman yeterli geliyor. Onu takım elbiselerle, smart casual kıyafetlerle ve sportif stille giyebilirsin. Spor ayakkabı kombinlerinde tüm kıyafet ve aksesuarlarının siyahın aynı tonu olduğuna önem vermelisin. Çok solgun bir siyah kullanıldığında diğerlerinin canlı görünümü arasında göz yorulabiliyor. Siyah erkek ayakkabı giydiğinde kemer ve çanta için de siyaha veya desenli alternatiflere yönelebilirsin.

Sen de Skechers’ın son moda, rahat ve şık erkek ayakkabı koleksiyonunu inceleyebilir ve ürünleri seçebilirsin. Farklı eylemler için özel tasarlanan, farklı özellikleri ile dikkat çeken erkek ayakkabılar içinden beklentilerine yanıt vereni tercih ederek rahat edebilirsin. Skechers erkek ayakkabıları hemen sipariş vermek için Skechers.com.tr veya Skechers mağazaları seninle. Hemen siparişini oluştur, konforu ayağına getir.

Erkek Ayakkabı Nasıl olmalı?

  • Erkek ayakkabı hafif olmalı.
  • Kolay kombinlenebilmeli.
  • Ayağı sıkmamalı veya çok bol gelmemeli.
  • Uzun ömürlü ve dayanıklı olmalı.
  • Ayağı desteklemeli, denge sağlamalı.
  • Nefes almalı, nem transferi vadetmeli.
  • Farklı zeminlerde sağlam yer tutuşu olmalı.
  • Estetik ihtiyaçlara yanıt veren modern tasarımlar sunmalı. 

Erkek Ayakkabı Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Erkek spor ayakkabı seçerken, iç kısmının ayağını yeterince desteklediğinden emin olmalısın. Ayak parmakların ön uca değmemeli ve parmaklar rahatlıkla hareket etmeli.
  • Erkek ayakkabı tabanı hareketlere uyum sağlayacak kadar esnek mi kontrol etmeli, kanallı taban teknolojilerine dikkat etmelisin.
  • Erkek ayakkabının giyim zevkine uyum sağlamasına, en sık giydiğin kıyafet rengine ve tarzına uygun olduğuna, kolay kombinlenebilmesine bakmalısın.
  • Ayakların uzun süre erkek ayakkabı içinde kalınca terlememeli, model nefes almalı, ısıyı idealize etmeli. Erkek ayakkabı panellerin hava geçirgenliğine önem vermelisin.
  • Modellerde su geçirmezlik gibi ek özellikler sunulabiliyor. İhtiyaçlarına göre ek özellikleri detaylarıyla incelemelisin.
  • Malzeme kalitesine bakmalı, markanın yerel ve uluslararası başarılarını incelemelisin. Böylece güvenilir markaların, kaliteli ürünlerini ayırt edebilirsin. Skechers, çeyrek asrı aşan tecrübesi ile dünyanın dört bir yanında erkek ayakkabı pazarının lideri sayılıyor.

Erkek Ayakkabı Nasıl Kombinlenmeli?

  • Eğer dar paça kumaş pantolon ve bileksiz erkek ayakkabıları birlikte kombinliyorsan, pantolonun paçasının çok uzun veya kısa olmamasına dikkat etmelisin. Pantolonun bilek kısmından 2-3 parmak kadar yukarıda olması yeterli görülüyor.
  • Bileksiz erkek ayakkabıların içine bileksiz çoraplar giymelisin.
  • Kombinlerinde renk uyumunu gözetmelisin. Denim bir pantolon ve basic bir tişörtle her erkek ayakkabıyı rahatlıkla giyebilirsin. Eğer erkek ayakkabın çok renkliyse üst parçalarda daha sade modellere yönelmelisin. Kombininde öne çıkaracağın parçayı belirlemeli ve aynı anda yalnızca bir parçanın dikkat çekmesini sağlamalısın. Örneğin eğer erkek ayakkabının dikkat çekmesini istiyorsan simsiyah bir kıyafet giyebilirsin. Eğer tişörtünü patlatmayı tercih ediyorsan, pantolonda mümkün olduğunca gölgede kalacak, sade seçimler yapmalısın.
back to top
Filtreler